Bursaspor-Fenerbahçe: 0-1 (Video-Maç özeti) Timsah'ı Alex'in golü avladı

Turkcell Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, sahasında 1 yıla yakın bir süredir yenilmeyen Bursaspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren isim ise kaptan Alex oldu.

İlk 4 haftayı kayıpsız kapatan iki takımdan biri olan Fenerbahçe, çok zorlandığı Bursa deplasmanındaki mücadeleye istediği gibi başlayamadı. İki takım da pozisyon bulmakta zorlanırken, mücadelenin kırılma noktası ilk yarının son bölümünde Ivankov'un yaptığı hata oldu. 42. dakikada Bulgar kaleci'nin kısa düşen kaleci vuruşunda önce Güzia vurdu. Defanstan dönen topu İspanyol futbolcu, Alex'e aktardı. Kaptan da klasına yakışır bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu.

Fenerbahçe kalan dakikalarda rakibine pozisyon vermedi ve Bursaspor'un sahasında 2008'den bu yana devam eden yenilmezliğine de noktayı koymuş oldu. bu galibiyetle yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, puanını 15'e çıkarırken, Bursaspor 7 puanda kaldı.

BURSASPOR: 0 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Deniz Çoban, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç

BURSASPOR: İvankov, Ali, Ömer (Dk. 46 İbrahim), Zapotocny, Yenal (Dk. 60 Ozan), İvan Ergiç, Hüseyin, Batalla, Volkan Şen (Dk. 68 Shin Young Rok), Sercan, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

FENERBAHÇE. Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Carlos (DK. 46 Andre Santos), Kazım, Cristian, M.Topuz (Dk. 79 Selçuk), Vederson, Alex, Güiza (Dk. 62 Deivid)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOL: Dk. 42 Alex
SARI KARTLAR: Lugano, Alex, Güiza, Kazım,Ozan, Gökhan

İşte Bursaspor-Fenerbahçe maçının özeti ve Alex'in golü

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm