Beşiktaş-Manchester Utd: 0-1 (Video-Maç Özeti)

Beşiktaş golü unuttu... Kırmızı Şeytanlar 1-0'la 3 puanı kaptı... Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk sınavında Manchester United'ı ağırlayan Kara Kartal, istekli futboluna ve rakibini çok kötü bir gününde yakalamasına rağmen "gol pozisyonuna girememe ve dolayısıyla atamama hastalığını" üzerinden atamayına sahadan boynu bükük ayrıldı. Siyah beyazlı dillerin "Kartal Gol Gol Gol!" tezahüratı siyah beyazlı kraponlarda karşılık bulmazsa, bu sezon başarı hayal olacak !..

Karşılaşmanın büyük bölümünde rakibinin isminin büyüklüğüne aldırmadan dişe diş bir futbol sergileyen Kara Kartal, gol atamama fobisini bu maçta da sürdürdü. Ancak yaptığı iyi savunmayla kalesinde tehlikeyi beklenenden daha az hisseden Beşiktaş'ı yıkan gol 77. dakikada Scholes'ten geldi.

Siyah beyazlı temsilcimiz, B Grubu'ndaki ikinci maçında 30 Eylül'de CSKA Moskova deplasmanına çıakcak.

BEŞİKTAŞ: 0 M.UNİTED: 1

STAT: İnönü
HAKEM: Nicola Rizzoli (İtalya)

BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Ernst, Holosko (Dk. 84 Nihat), Tabata (Dk. 69 Tello), Serdar Özkan (Dk. 59 Yusuf), Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

M.UNİTED: Foster, Neville, Evans, Vidic, Evra, Carrick (Dk. 63 Berbatov), Scholes, Anderson, Nani, Valencia (Dk. 84 Ji-Sung Park), Rooney (Dk. 63 Owen)

TEKNİK DİREKTÖR: Alex Ferguson

SARI KARTLAR: Sivok, Nobre, İbrahim Kaş, Vidic

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm