Youtube Engelini Kaldırma (Youtube'a direkt giriş)


Uzun zamandır bir sürü video sitesinden video ekleme yolunu seçtikten sonra size masrafsız youtube kapısını açmaya karar verdik. Bundan sonra Futbolizm'deki videoları seyredebilmek için aşağıdaki açıklamaları takip etmeniz yeterli olacak. Biz yaptık oldu. Nitekim Kaynağımız da da güzel anlatmış. Hala youtube engeli olan varsa Buyursun buradan yaksın.

Bu yazı Windows Xp ve sonrası ve öncesi versiyonlarda Ktunnel olmadan dünyanın her yanından Youtube'a girmek için yapacağınız değişiklikleri içerir.

Yapmanız gereken işlem çok basit ve bir defa bu işlemi yaptıktan sonra bir daha uğraşmanıza gerek kalmadan, Ktunnel denen zımbırtıya ihtiyaç duymadan direkt olarak browseriniza Http://www.youtube.com yazarak büyülü siteye ulaşabilirsiniz. Hem de sonsuza kadar, hem de TT Net asla bir çözüm bulamadan...

YOUTUBE YASAĞINI KALDIRMA YOLU (KTUNNEL OLMADAN)

Öncelikle ŞURADAN "hosts.zip" dosyayını indiriniz.

İndirdiğiniz zipli dosyayı masaüstüne çıplak olarak extract ediniz (Çıkarınız).

İçerikteki hosts.bak (uzantısı görünmüyorsa hosts tur) isimli bu dosya üzerine sağ tıklayıp kopyalayarak "C:/Windows/System32/Drivers/etc/" klasörüne yapıştırın. Aslında bu klasörde bir hosts dosyası zaten vardır ve size "yenisiyle değiştireyim mi?" diye sorar windows. "Evet" deyin, bir değişiklik olmaz, kefili ve sorumlusu benim :)

Internet explorer ya da Mozilla Firefox. Ne kullanıyorsanız ön belleği temizleyin. Hatta bir kere bilgisayarınıza reset atmakta fayda var.

Bütün bu işlemlerden sonra gelsin futbolizm videoları gelsin goller gani gani.

Futbolizm güzellikler departmanı

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm