James Troisi Kayserispor'da

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Gençlerbirliği'nin Avustralyalı futbolcusu James Troisi ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Genel Menajer Süleyman Hurma, Gençlerbirliği'nde forma giyen Avustralyalı orta saha oyuncusu James Troisi’nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Futbolcunun Kayseri'de alıkonulduğu yönünde haberlerin yer aldığını hatırlatan Hurma, “Troisi sözleşmede yazan bedeli Gençlerbirliği’ne ödeyerek sözleşmesi sona ermiştir. Biz kulüp olarak sözleşmesi devam eden bir oyuncuyla asla ilgilenmedik ve ilgilenmeyeceğiz. Troisi yeni sezonda Kayserispor forması giyecektir” dedi.

Troisi de Kayseri’de çok sıcak karşılandığını ve çok etkilendiğini belirterek uzun yıllar Sarı-kırmızılı formayı giymeyi istediğini söyledi.

Asbaşkan Şaban Miraboğlu’da Troisi’nin Kayserispor’a çok fayda sağlayacağına inandığını söyledi. Avustralyalı futbolcusu James Troisi daha sonra kendisini 4 yıllığına Kayserispor’lu yapan sözleşmeye imza attı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm