Leo Franco Galatasaray'da (Video)

Galatasaray kaleci sorunu çözdü. İspanyon basını sarı kırmızılı yöneticilerin Arjantinli kaleci Leo Franco’ya imza attırdığını yazdı.

İspanyol basını, Galatasaray’ın, Atletico Madrid’den ayrılma kararı alan Arjantinli kaleciyi renklerine bağladığını yazdı.

Sarı-kırmızılıların üç yıllık sözleşme imzalatılan Leo Franco’ya senelik 2.5 milyon euro ödeyeceği vurgulandı

İspanya’da yayımlanan El Mundo Deportivo gazetesi dün birinci sayfasından verdiği haberde geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Madrid’e çıkarma yapan sarı-kırmızılı yöneticilerin, 32 yaşındaki Leo Franco’ya gizlice üç senelik sözleşme imzalattıklarını iddia etti.

El Mundo Deportivo, Atletico Madrid’le sözleşme yenilemeye yanaşmayan tecrübeli file bekçisinin, Real Betis ve Real Zaragoza’dan gelen cazip teklifleri de geri çevirerek, Galatasaray’a imza attığını yazdı. Haberde, 5 yıldır Atletico Madrid forması giyen Leo Franco’nun artık değişim istediği için sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul ettiği de kaydedildi.

İspanyol gazetesi, Galatasaray’ın, Arjantinli kaleciye senelik 2.5 milyon euro ödemeyi kabul ettiğini de ileri sürdü. El Mundo Deportivo, bonservisi elinde olan şöhretli bir futbolcu için bu ücretin çok yüksek olmadığını da savundu.

Bu arada Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Kamerunlu kaleci Carlos Kameni sezon sonunda Espanyol’den ayrılacağını açıkladı. Kulübüyle sözleşmesi bitecek olan başarılı file bekçisine daha önce Bordeaux ve Benfica kulüpleri de talip olmuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm