Liverpool-Real Madrid: 4-0 (Video) Liverpool'dan 4 gollü ders

Şampiyonlar Ligi'nde son yılların başarılı takımı Liverpool, Devler Ligi'nde uzün süredir çeyrek final bile göremeyen Real Madrid'i ders gibi bir maçta farklı mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Madrid ekibi ise artık yoluna La Liga'da devam edecek.

İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Liverpool, evindeki mücadeleye de hızlı başladı. İlk dakikalarda Casillas'ın kalesini abluka altına alan Liverpool, 16. dakikada Torres ile öne geçerken, 28. dakikada Heinze'nin elle yaptığı müdahalenin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullananan kaqtan Gerrard, Madrid ekibinin umudunu tamamen tüketen gole imza attı.

İlk yarıda bir türlü organize olamayan Real Madrid, ikinc yarıya hızlı başlamayı umuyordu ama 48. dakikada Gerrard'ın ayağından bir gol daha yedi. Son anlarda en azından bir gol için bastıran Real, hiçbir varlık gösteremezken, Dossena, 87. dakikada maçın sonucunu 4-0 olarak ilan etti. İngiltere'de kabus gibi bir Tottenham macerası yaşayan Ramos, Ada'da yine büyük bir felaket yaşadı ve Maçı 4-0 kazanan Liverpool, yine çeyrek finalistler arasında yer almayı başardı.






Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm