Galatasaray-Bordeaux: 4-3 (Video) Cim Bom 4 golle Kadıköy yolunda

Avrupa'daki tek temsilcimiz Galatasaray, UEFA Kupası 3. turunda şaka gibi bir maçın ardından tur atladı ve Kadıköy umutlarını korudu. Mükemmel oynayan temsilcimiz, 3-1 öne geçtiği maçı 2 dakikada zora soktu ama Sabri son sözü söyledi.

Ali Sami Yen'deki müthiş gece bizim için çok kötü başladı. Henüz 11. saniyede Meira'nın hatası sonucu Bellion konek ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Mehmet topal'ın sakatlanıp çıkmasıyla orta sahada zor anlar yaşayan temsilcimiz, Arda ile ilk yarının son bölümünde beraberliği sağladı. 45. dakikada ise Kewell'ın harike golü geldi. Avustralyalı yaklaşık 35 metreden nefis vurdu ve takımımızı öne geçirdi.

İkinci yarı ise adeta futbsol resitali vardı. Lincoln, Kewell, Arda ve Baros dörtlüsü Bordeaux savunmasını allak bullak ederken, 65. dakikada Lincoln, harika bir çalımla Arda'yı gördü ve o da garkı ikiye çıkardı.

Ancak defansımızdaki basit hataların sonu bir türlü gelmedi. 73. dakikada Cavenaghi'nin pasında Chamakh, ardından da Amre ile De Sanctis'in büyük hatasında Cavenaghi skora dengeyi getirdi.

Ali Sami Yen'deki 25 bin Galatasaraylı'nın elenme korkusu yaşadığı dakikalarda Sabri, sahneye çıktı ve 90. dakikada ceza sahası dışından yaptığı vuruşla Kadıköy yolunu bir kez daha açtı.

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20.30
HAKEM: Craig Thomson (İskoçya)

GALATASARAY Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Meira, Hakan (Dk. 77 Nonda), Barış (Dk. 82 Mehmet Güven), M.Topal (Dk. 19 Kewell), Ayhan, Arda, Lincoln, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

BORDEAUX: Rame, Chalme, Henrique, Diawara, Placente, Diarra, Fernando, Traore (Dk. 56 Jussie), Wendel (Dk.56 Cavenaghi), Chamakh, Bellion
TEKNİK DİREKTÖR: Laurent Blanc

GOLLER: Bellion (Dk. 1), Arda (Dk. 42, 65), Kewell (Dk. 45), Chamakh (Dk. 73), Cavenaghi (Dk. 75), Sabri (Dk. 90)
SARI KARTLAR: Mehmet Topal, Baros, Barış

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm