Galatasaray-Metalist Kharkiv: 0-1 (Video) Aslan'ı Servet tepti

UEFA Kupası'nda ilk iki maçını mükemmel oynayarak kazanan Galatasaray, grup liderliğini garantilemek için çıktığı Metalist karşısında aynı futbolu ortaya koyamadı. Son dakikalarda Servet'in büyük hatasında bir gol yiyen sarı kırmızılılar, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Olympiakos ve Benfica maçlarında çok üstün futbol ortaya koyan Galatasaray, 6 puanın rahatlığıyla çıktığı Metalist karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyarken, 31. dakikada Baros'un attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Son maçlarda büyük düşüş yaşayan Çek yıldız, oyunda kaldığı süreçte çok etkisiz kaldı.

İkinci yarıda oyuna giren Barış'ın çok kötü bir futbol ortaya koymasıyla rakibinin oyununa karşılık veremeyen Galatasaray, 81. dakikada Servet'in bomboş pozisyonda pas yapmak yerine çalımı denemesi sonrası topu kaptırmasıyla Edmar, konuk takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray, kalan dakikalarda da etkili olamadı ve bu sezon Ali Sami Yen'de ilk mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı. Böylece Sarı kırmızılılar, liderlik için yakaladığı büyük bir fırsatı tepmiş oldu.

GALATASARAY: 0 - METALİST: 1

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Jacek Granat, Radoslaw Siejka, Maciej Szymanik

GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Emre Aşık (Dk. 46 Barış), Servet, Volkan, Ayhan, Kewell (Dk. 80 Aydın), Meira, Arda, Lincoln, Baros (Dk. 70 Ümit Karan)
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

METALİST KHARKİV: Goriainov, Gancarczyk, Valyavev, Edmar, Slisuar, Obradovic, Maidana, Gueye, Bordian, Devic (Dk. 61 Trisaviç), Jaja
TEKNİK DİREKTÖR: Myron Markeviç

GOL: Edmar (Dk. 80)
SARI KARTLAR: Ayhan, Baros (Galatasaray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm