Fenerbahçe - Beşiktaş: 2-1 (Video) Derbilerin efendisi Fenerbahçe

Turkcell Süper Lig'de sezonun 2. derbisini de Fenerbahçe kazandı. Şükrü Saracoğlu'nda Beşiktaş'ı konuk eden sarı lacivertliler, ilk yarıda buldukları gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak sahasında yine 2'de 2 yaptı.

Haftaya 2. sırada giren beşiktaş, lderlik için geldiği Şükrü Sarcoğlu'nde defansif bir takımla yer alırken, Fenerbahçe tek ön liberolu bir sistemle saha yer aldı. Karşılıklı ataklarla geçilen 10 dakikanın ardından Fenerbahçe kornerinde Selçuk ön direkte Rüştü ve İbrahim Toraman'dan önce davaranarak takımını 1-0 öne geçirdi. Oyunda dengeyi sağlayan Beşiktaş, 21. dakikada Rüştü-Ekrem ikilisinin yarattığı poziyonda son dokunan Nobre'nin golüyle dengeyi sağladı. 27. dakikada ise Beşiktaş defansı inanılmaz bir hata yaptı. Volkan'ın degajında Zapotocny'nin bıraktığı topu önünde bulan Güiza, güzel bir aşırtma vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi. Beşiktaş, 41. dakikada Cisse'nin atılmasıyla kalan 50 dakikayı 10 kişi tamamlarken, kalan sürede boşka gol olmadı ve Fenerbahçe 2. derbisini de kazandı.

Sezonun ilk derbisinde de Galatasaray'ı 4-1'le geçen Sarı lacivertliler, böylece puanını 23'e çıkardı. Beşiktaş ise 25 puanda kaldı.

FENERBAHÇE: 2 - BEŞİKTAŞ: 1

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı
HAKEM: Bünyamin Gezer

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Deivid (Dk 83 Ali Bilgin), Selçuk, Uğur (Dk. 68 Uğur), Alex (Dk. 60 Josica), Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny(Dk. 46 Holosko), Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Sivok, Cisse, Delgado, Serdar Özkan, Nobre (Dk. 76 Bobo)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Selçuk (Dk. 10), Guiza (Dk. 26) (Fenerbahçe) Nobre (Beşiktaş)
KIRMIZI KART: Cisse (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Cisse, İbrahim Toraman (Beşiktaş)




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm