Şampiyonlar Ligi'nde Çarşampa maçlarının golleri ve maç özetleri

Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçlar A, B, C ve D Grupları'nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Devler Ligi'ne sürpriz bir başlangıç yapan ve Roma'yı deplasmanda yenen CFR Cluj, evinde Chelsea'ye de teslim olmadı ve golsüz sona eren karşılaşmanın ardından namağlup unvanını devam ettirdi.

Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, konuk ettiği Barcelona karşısında öne geçmesine rağmen Barca'nın yıldızı Messi'nin maçın son 5 dakikasına sığdırdığı 2 golle engel olmadı ve yenildi.

Anorthosis'e artık parantez açmanın zamanı geldi, hatta geçti. Bizim açımızdan bu takımla ilgili acı bir tecrübe de var; Zamanında Trabzonspor karşısında, son iki dakikada gol atamazlar diye canlı canlı bütün kasayı bastığımız, bunun neticesini de acı bir şekilde tecrübe ettiğimiz bu takım gol atmaya devam ediyor. Helal olsun demek lazım. Olan bizim paralara oldu...

Liverpool'da her şey yolunda; Gerrard artık alıştığımız şerefsizce, hayvanca, adi karaktersizce ve genel adab kurallarına aykırı olduğu için burada zikredemediğim pek çok sıfatı karşılarcasına gollerinden birisini daha attı ve Liverpool Anfield Road'ta beklenildiği üzere PSV Eindhoven'ın iliğini kemiğini ayıkladı.

Biz de boş durmadık. Hayırsız Futbolizm okurları için gol biriktirdik bayram bayram. Buyrun buradan yakın

İşte Şampiyonlar Ligi'nde Salı gecesi maçlarının golleri ve özet görüntüleri...

A GRUBU

Cluj-Chelsea: 0-0
Bordeaux-AS Roma: 1-3

B GRUBU

Inter-Werder Bremen: 1-1
Anorthosis-Panathinaikos: 3-1

C GRUBU

Shakhtar-Barcelona: 1-2
Sporting Lizbon-Basel: 2-0

D GRUBU

Atletico Madrid-Marsilya: 2-1
Liverpool-PSV Eindhoven: 3-1

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm