Liverpool-PSV Eindhoven: 3-1 (Video) Liverpool coştu gidiyor

Şampiyonlar Ligi'de çok başarılı sonuçlar alan Liverpool, D Grubu'ndaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu sezona kötü başlayan rakibi PSV'nin hatalarını affetmeyen Kırmızılar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya yükseltti.
Anfield Road'taki maça tam kadro çıkan Liverpool'da menajer sürpriz bir şekilde Mascherano'yu yedek bırakarak karşılaşmaya başladı. Hücumdaki oyuncularının etkili futboluyla maçın başında kontrolü ele geçiren Liverpool, 4. dakikada öne geçti. kaptan Gerrard'ın kornerinde Torres çok güzel vurdu, Isaksson topu çeldi ama Kuyt yetişti ve ülkesinin takımına ilk golü atan isim oldu. PSv, beklendiği gibi güçlü rakibinde kalan dakikalarda da etkili olamazken, 34. dakikada harika çalımla Salcido'dan sıyrılan Torres, Keane'i gördü. 20 milyon poundluk yıldız da Liverpool formasıyla ilk golünü atarak farkı ikiye çıkardı.

Mücadelede ikinci yarı kaptan gerrard bir gol daha attı ve farkı 3'e çıkardı ancak bu golden 1 dakika sonra Koevermans mücadelenin skorunu belirledi. Maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Liverpool, puanını 6'ya yükselterek, gruptan çıkma şansını oldukça artırdı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm