Alpaslan Dikmen toprağa verildi

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu UltrAslan'ın kurucusu ve genel koordinatörü Alpaslan Dikmen'in cenazesi toprağa verildi.

Şişli Cami'nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazına Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbolculardan Ümit Karan, Dikmen'in ailesi ve yakınları ile başta Galatasaray taraftarları olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımların taraftarları katıldı.

Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Dikmen'in hayatını kaybettiği kazada hafif yaralanan eşi ve oğluyla da ilgilenerek başsağlığı dileğinde bulundular.
Cami avlusunu dolduran kalabalık taraftar grubu, kılınan cenaze namazının ardından Dikmen'in cenazesini Cevahir Alışveriş Merkezi önüne kadar omuzlarda taşıdı. Taraftarlar, "Alpaslan ölmedi, kalbimizde yaşıyor" diye tezahüratta bulunup, dualar okudu.
Alpaslan Dikmen öldü, ultrAslan karardı, Tribünler yasta !..
Değişik takımları tutan taraftarların, cenazede biraraya gelirken, taraftarların, hep birlikte Dikmen için dualar edip, tezahüratlar yapmaları da dikkat çekti. Alpaslan Dikmen, daha sonra Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLAT: "KENDİSİNİ ÖZLEYECEĞİZ"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, cenaze töreninden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Alpaslan Dikmen'in çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu söyledi.

Polat, Dikmen'in mert bir delikanlı olduğunu belirterek, "Galatasaray için her şeyini ortaya koyan bir kardeşimizdi. Ölümüne çok üzüldük. Ne kadar sevildiğini görüyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Tüm Galatasaraylılar'ın başı sağolsun, kendisini özleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Polat, ayrıca bu akşam Konyaspor ile yapacakları karşılaşmaya siyah formayla çıkmayacaklarını, ama Alpaslan Dikmen için saygı duruşunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm