Alpaslan Dikmen öldü ultrAslan karardı Tribünler yasta !..

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan'ın kurucusu ve genel koordinatörü Alpaslan Dikmen, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti !.. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Alpaslan Dikmen'in Bursa yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği açıklandı.

Açıklamada, "Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın genel koordinatörü, sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'i, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur. Alpaslan Dikmen anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılar'a sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylılar'ın başı sağolsun" ifadelerine yer verildi.

Eşi ve çocuğuyla birlikte Bursa'nın Orhangazi ilçesi civarında trafik kazası geçiren Alpaslan Dikmen hayatını kaybederken, eşi ve çocuğunun ise yaralı oldukları öğrenildi.

Taraftar önderliğinin yanı sıra köşe yazarlığı da yapan Dikmen'in vefatı başta Galatasaray camiası olmak üzere tüm futbol dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Alpaslan Dikmen toprağa verildi

ULTRASLAN EKRANINI KARARTTI
Galatasaraylı taraftar grubunun internet sitesi "www.ultraslan.com", grubun genel koordinatörü Alpaslan Dikmen'in vefatı nedeniyle ekranını kararttı.

Dikmen'in vefatı sarı-kırmızılı camiada büyük üzüntü yaratırken, internet sitesi de siyaha büründü.

ÇARŞI'DAN TAZİYE
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı da Alpaslan Dikmen'in vefatı nedeniyle internet sitesinde bir taziye mesajı yayınladı.

ANTU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Bu arada, Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın ardından, Fenerbahçe taraftar internet sitesi "www.antu.com" da, Dikmen için başsağlığı mesajı yayınladı.

Sitenin açılış sayfasına Dikmen'in fotoğrafı konulurken, fotoğrafın altında da "Galatasaray camiasının başı sağolsun" yazısı yer aldı.

ADNAN POLAT: "SEVİLEN BİR GALATASARAYLI'YDI"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden UltrAslan taraftar grubunun genel koordinatörü Alpaslan Dikmen için başsağlığı mesajı yayınladı.

Polat, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu eski üyelerimizden, Galatasaray Store'un internet mağazası 'www.gsstore.org' sitemizi hazırlayan ekibin lideri, Galatasaray tribünlerinin taraftar grubu UltrAslan'ın genel koordinatörü Alpaslan Dikmen'i bir trafik kazasında kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Sevgili Alpaslan, Galatasaray camiasına bugüne kadar yaptığı hizmetlerle büyük emeği geçen, takdirle karşılanan, çok sevilen bir Galatasaraylıydı. Kendisini rahmetle anarken, kazada yaralanan eşi ve oğluna acil şifalar diliyorum. Tüm Galatasaray camiasının başı sağolsun."

TEKSAS'TAN TAZİYE MESAJI
Bursaspor'un Teksas Grubu internet sitesinde, Galatasaray'ın Ultraslan grubunun genel koordinatörü Alpaslan Dikmen'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Teksas grubu tarafından yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Ultraslan tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen'in, Bursa yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz."

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm