Tevfik Köse Kayserispor'da

Kayserispor, Bayer Leverkusen'den forvet oyuncusu Tevfik Köse'yi kiraladı.

Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, Asbaşkan Şaban Miraboğlu ile birlikte kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl Ankaraspor'da kiralık olarak oynayan 20 yaşındaki Tevfik Köse'yi kadrolarına katmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bu sezon kadrolarını genç oyuncularla zenginleştirdiklerini belirten Hurma, Tevfik'in de hem Kayserispor'a hem Türk sporuna büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Yedek kaleci arayışlarının sürdüğünü, sezon başlayana kadar transfer çalışmalarını noktalandırmayacaklarını bildiren Hurma, takıma uygun futbolcu buldukları sürece transfer çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Genç forvet oyuncu Tevfik Köse ise geçen yıl da Kayserispor'a gelmeyi istediğini, ancak bazı sorunlar nedeniyle bu amacına ulaşamadığını bildirdi.

Kayserispor'un büyük bir camia ve büyük hedefleri olan bir takım olduğunu dile getiren Tevfik Köse de ortaya koyacağı oyun ve atacağı gollerle Kayserispor'a katkı sağlayacağını söyledi.

Geçen yıl Ankaraspor'da kiralık oynayan Bayer Leverkusen oyuncusu Tevfik'in 4 yıl opsiyonlu 1 yıllık kiralandığı bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm