Galatasaray Benjani Mwaruwari'nin peşinde (Video)

Galatasaray'ın, savunmanın sağı için Avustralyalı futbolcu Jade Bronson North, forvet içinse Zimbabveli futbolcu Benjani Mwaruwari ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Yönetimin forvet için İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'de forma giyen Benjani Mwaruwari ile el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi. Zimbabveli futbolcu 1.88 boyunda 30 yaşında. Manchester City'de 13 maçta 3 gol atan golcü futbolcu, 2007 yılında Portsmouth forması giyerken çok ciddi bir sakatlık geçirerek, devre arasında Manchester City takımına transfer olmuştu.

Şu anda bu oyuncunun İngiltere pazarındaki fiyatının 10 milyon Euro olduğu ifade edildi. Bu arada tecrübeli futbolcunun kariyerinde hiç kırmızı kartının bulunmaması da dikkat çekiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetimin, savunmanın sağı için de Avustralya'nın Newcastle Jets kulübünde forma giyen, Harry Kewell'ın milli takımdan arkadaşı Jade Bronson North ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Zaman zaman stoper mevkiinde de oynayan North, 26 yaşında 1.79 boyunda.

Benjani Mwaruwari gol izle, Benjani Mwaruwari seyret, Benjani Mwaruwari video, Benjani Mwaruwari golleri



Manchester City'deki gollerinden birisi... DİKKAT 2. GOL BENJANI'NİN
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm