Ümit Özat Karlsruhe maçında kalp krizi geçirdi (FOTO-VIDEO)

Köln'de forma giyen Ümit Özat Karlsruhe ile oynadıkları maçta kalp krizi geçirdi !.. Ümit Özat, Karsruhe ile oynadıkları maçın ilk yarısında bir anda yere yığıldı. Önce sakatlık geçirdiği sanılan Ümit'in nefes alamadığı farkedilince büyük bir panik yaşandı.

Ümit Özat Kalp krizi fotoğraflarıMaçın 25. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yerde kalan ve dili boğazına kaçan, gözleri bir anda dönen Ümit Özat'a doktorlar hemen müdahale etti. Nefes almakta zorlanan Ümit'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yaptıkları başarılı hamlelerle tecrübeli oyuncuyu yeniden hayata bağladı. Ümit Özat'ın yaşadığı bu olayı gören takım arkadaşları büyük bir şok yaşarken, Mondragon gözyaşlarına hakim olamadı.

Ümit Özat kalp krizi fotoÖlümden dönen Ümit Özat, bu pozisyonun ardından karşılaşmanın 31. dakikasında yerini McKenna'ye bıraktı. Olaydan kısa bir süre sonra, Ümit'in sağlığının iyi olduğunu ögrenen Köln taraftaları tribünlerde alkış tutarak deneyimli oyuncuya destek oldu.

Doktorlar Ümit Özat'ın hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı. Büyük bir üzüntünün yaşandığı statta bu haber büyük sevince yol açtı. Oyundan çıkarılan Ümit hastaneye kaldırıldı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm