Ankaragücü-Trabzonspor: 1-2 (Video) Fırtına Yattara ve Selçuk İnan'ın golleri ile esti

Turkcell Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Ankaragücü'nün evinde konuğu Trabzonspor'du. Mücadele 2-1 Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi ve Karadeniz temsilcisi ligdeki ikinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. Trabzonspor'a 3 puanı getiren goller 34. dakikada Yattara ve 38. dakikada Selçuk İnan'dan gelirken A.Gücü'nün tek sayısını 90+3'de Iglesias kaydetti.

Trabzonspor'da ilk yarının bitimine bir dakika kala Yattara'nın sakatlanması moralleri bozerken, Ankaragücü karşısında sergilenen diri futbol Trabzonspor taraftarlarına teselli oldu. Ankaragücü yenilen iki golden sonra oyuna ortak olsa da istediği pozisyonları bulamadı. Maçın kahramanlarının başında iyi futboluyla Selçuk İnan gelirken, Trabzonspor savunmasının kusursuz futbolu da akıllarda kaldı.
Ankaragücü Trabzonspor maçı, Ankaragücü Trabzonspor maçı Video, Ankaragücü Trabzonspor canlı seyret, Ankaragücü Trabzonspor goller, Ankaragücü Trabzonspor izle, Ankaragücü Trabzonspor canlı izle, Ankaragücü Trabzonspor maçı dinle, Ankaragücü Trabzonspor maçı özet görüntüleri, Ankaragücü Trabzonspor video, Ankaragücü Trabzonspor highlights, futbol smart, ntvspor izle, Ankaragücü Trabzonspor maçını canlı, futbol haberleri, Maç Seyret
ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇININ GOLLERİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm