Maziden Sayfalar: Trabzonspor'da transfer kaosu

Bordo-Mavili kulüp yabancı transferinde tam anlamıyla duvara çarptı. Ligin başlamasına az bir süre kala gündemindeki isimlerden halen bir sonuç alamayan Trabzonspor'da teknik kadroyu sıkıntı bastı.

BULAK ACELE EDİLMESİNİ İSTİYOR
Bordo-mavililer'de transfer kaosu yaşanıyor. En son gündeme gelen Fildişili İbrahim Bakayako, Yugoslav Druloviç ve Norveçli Solbakken'den henüz bir sonuç alınamaması Teknik Direktör Giray Bulak'ı kara kara düşündürüyor. Bulak, forvete ve orta sahaya mutlak transfer yapılması gerektiğini bildirdi. Yönetime konuyla ilgili yeniden rapor sunan Bulak'ın aceleci davranılmasının da altını çizdiği öğrenildi.

HAKAN VE SERDAR İŞİ ÇIKMAZDA
Yerli futbolcu transferinde de çıkmaz sürüyor. Gaziantepsporlu Hakan Bayraktar ve Kocaelisporlu Serdar'a talip olan Trabzonspor, bu futbolcular için halen olumlu bir yanıt alamazken, teknik kadro iki futbolcuda da ısrarını sürdürüyor. Bordo-Mavili yöneticiler ise bu konuda umudunu korurken iki futbolcuyu da Bordo-Mavili renklere bağlayacakları inancındalar.

HER ODAYA YILMAZ POSTERİ
Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise ilerleyen haftalarda mutlak iki transfer yapacakları sözünü verdi. Bu arada, Trabzonspor'daki ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Futbolcuların Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki odalarına kulüp başkanı Yılmaz'ın posterlerinin asıldığı öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor'un asker futbolcusu Cem dönerek idmanlara katıldı.

1 Ağustos 2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm