Beşiktaş-Schalke: 2-1 (Video)

Zapotocny ve Bobo'nun golleriYeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş en ciddi hazırlık karşılaşması olan Schalke 04 maçında iyi bir futbol sergileyerek yeni sezon öncesi umut verdi.

Almanların güçlü ekibi Schalke ile TSV Stadion'da karşılaşan Beşiktaş rakibini 2-1 ile geçerken goller Zapotocny ve Bobo'dan geldi. Schalke'nin tek golünü ise 72.dakikada Howedes kaydetti. Maliyeti nedeniyle büyük gündem yaratan Çek futbolcu Zapotocny'nin golü başta yönetimi sevindirirken Bobo da güzel bir gole imza atarak alkış aldı. Ertuğrul Sağlam Tello'yu sol bekte denerken stoperde Sivok ve Zapotocny görev yaptı. Karşılaşmada Uğur İnceman'ın özellikle Delgado'yla uyumu dikkat çekti. İlk yarıda Arjantinli futbolcuyu oyundan alan Sağlam yerine Serdar Özkan'ı dahil etti.

Bunun yanı sıra Rüştü Reçber de bu sezon ilk kez bir hazırlık maçında mücadele etti. Beşiktaş'ın diğer transferleri Seric ve Ekrem Dağ da 68.dakikada oyuna dahil oldular.

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Schalke 04'te ise milli futbolcumuz Halil Altıntop ikinci yarıda görev yaptı. Avusturya'da hazırlıklarını sürdürecek olan Beşiktaş M.Haifa ve Kocaelispor ile de hazırlık karşılaşmaları yapacak.

BEŞİKTAŞ: 2 - SCHALKE 04: 1

BEŞİKTAŞ: Rüştü (Dk. 46 Hakan), S. Kurtuluş (Dk. 81 Ali), Sivok (Dk. 46 Tuna), Zapotocny, Tello (Dk. 69 Seriç), Holosko (Dk. 69 Ekrem), Cisse, Delgado (Dk. 39 S. Özkan), Uğur, Aydın, Bobo (Dk. 60 Nobre)

SCHALKE 04: Schöber, Westermann (Dk. 75 Heppke), Gordon, Krstajiç (Dk. 51 Höwedes), Kobiashvili (Dk. 71 Grossmüller), Jones, Ernst, Engelaar (Dk. 46 Pander), Rakitiç (Dk. 46 Halil Altıntop), Farfan (Dk. 46 Asamoah), Kuranyi (Dk. 60 Sanchez)


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm