Sevilla-Fenerbahçe: 3-2 (Video) Fenerbahçe penaltılarla çeyrek finalde

Fenerbahçe Sevilla'yı penaltılarla eledi. İşte gol videolarıFenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Kadıköy'de elde ettiği 3-2'lik galibiyetin ardından tur ümidiyle gittiği İspanya'dan zaferle döndü ve "Fenerbahçe'ye gerçek cehennemi gösterin" diyen Sevilla'nın kulüp başkanı Jose Maria del Nido'ya gerçeği göstererek, normal süresi ve uzatmaları 3-2 Sevilla üstünlüğü ile biten karşılaşmada, rakibini penaltı atışları sonrasında yenerek çeyrek final biletini kaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir başarı göstererek gruplardan çıkan ve son iki yılın UEFA şampiyonu Sevilla'yı ilk maçta Kadıköy'de 3-2 mağlup eden Fenerbahçe İspanya'da tarih yazdı.

Sevilla deplasmanında karşılaşmanın ilk 9 dakikasında gelen 2 şok golle turu zora sokan Fenerbahçe, önce Deivid'le farkı 1'e indirdi ancak Kanoute'nin golüne engel olamadı ve ilk yarı ev sahibi takımın 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını artıran Fenerbahçe Deivid'in 79. dakiakda gelen golüyle İstanbul'daki skoru egale etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 Sevilla'nın üstünlüğü ile sona erdi ve turun kaderi uzatma dakikalarına gitti.

İlk uzatma devresinde her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, golü bulan olmadı.

Uzatma dakikalarında da gol olmayınca tur penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında kalesinde yıldızlaşan Volkan, Sevilla'ya kalesinde geçit vermedi ve kurtardığı 3 penaltı vuruşunun ardından hem ilk 2 goldeki hatasını affettirdi hem de tur biletine imzasını atan futbolcu oldu.

PENALTILAR (FENERBAHÇE)
VEDERSON GOL
EDU KAÇIRDI
AURELİO GOL
KEZMAN GOL

PENALTILAR (SEVILLA)
KANOUTE GOL
ESCUDE KAÇIRDI
DRAGO GOL
MARESCA KAÇIRDI
ALVES KAÇIRDI

FENERBAHÇE: 5 - SEVİLLA: 5

STAT: Ramon Sanchez Pizjuan
HAKEMLER: Massimo Busacca, Matthias Arnet, Stéphane Cuhat

SEVILLA: Palop, Daniel Alves, Dragutinovic, Escude, Adriano, Navas (Dk. 105 Kone), Poulsen (Dk. 91 Maresca), Keita, Capel, Kanoute, Luis Fabiano (Dk. 78 Renato)
YEDEKLER: De Sanctis, Duda, Renato, Mosquero, Maresca, De Mul, Chevanton
TEKNİK DİREKTÖR: Manolo Jimenez

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk (Dk. 63 Semih), Uğur (Dk. 111 Colin Kazım), Alex (Dk. 112 Ali Bilgin), Kezman
YEDEKLER: Serdar, Önder, Yasin, Can, Ali Bilgin, Colin Kazım, Semih Şentürk
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

GOLLER: Alves (dk.5) Keita (dk.9), Deivid (Dk.20, Dk. 79) Kanoute (dk.41)
SARI KARTLAR: Keita, Alves (Sevilla), Selçuk, Deivid, Gökhan, Vederson, Kezman (Fenerbahçe)











Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm