Galatasaray-Club Brugge: 0-0

Fortis Türkiye Kupası'nda haftayı maç yapmadan geçen Galatasaray, hazırlık maçında Belçika Ligi'nin lideri Brugge ile karşı karşıya geldi ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Galatasaray maça Aykut, Emre Güngör, Barış, Bouzid, Nonda, Hakan Balta, Sabri (Kaptan), Serkan, Arda, Volkan, Mehmet Güven on biri ile çıktı.

Kalli maçın ikinci yarısına 4 oyuncu değişikliği ile başladı. Arda'nın yerine Hasan Şaş, Hakan Balta'nın yerine Carrusca, Nonda'nın yerine Özgürcan, Serkan'ın yerine Ümit Karan oyuna girdi. 68. dakikada ise 5. değişiklik gerçekleşti ve Bouzid yerini Servet'e bıraktı.

Brugge ise sahaya Stijin, Sven, Michael, Philippe, Dusan, Jonathan, Jeroen, Ivan, Karel, Francoise, Piriske on biri ile başladı.

GALATASARAY: 0 - 0 CLUB BRUGGE

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Mete Kalkavan, Murat Şahin, Alpaslan Dedeş

Galatasaray: Aykut, Sabri, Emre, Bouzid (Dk. 69 Servet), Volkan, Barış (Dk. 65 Mehmet Topal), Arda (Dk.46 Hasan), Mehmet Güven, Hakan Balta (Dk. 46 Carrusca), Serkan (Dk. 46 Ümit), Nonda (Özgürcan)

Club Brugge: Stijnen, Pedersen, Simaeys, Clement (Dk. 64 Kucera), Klukowski, Vermant (Dk. 72 Vermeulen), Geraerts (Dk. 51 Englebert), Leko, Blondel (Dk. 64 Meeus), Djokic, Sterchele (Dk. 64 Jeffrey)

Sarı kartlar: Dk. 68 Mehmet Güven, Dk. 76 Hasan (Galatasaray), Dk. 82 Stijnen (Club Brugge)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm