Adana Demirspor-Trabzonspor: 1-0 Trabzonspor'a acılı Adana

Fortis Türkiye Kupası sürpriz sonuçlarla devam ediyor. Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Adana Demirspor, Trabzonspor ile yaptığı karşılaşmayı Özgür'ün 5. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Ev sahibi takımın hızlı ve etkili ataklarla başladığı karşılaşmanın açılış golü henüz 5. dakikada geldi. Bu dakikada, sol kanatta Serkan'dan kaptığı topla Trabzon ceza sahasına doğru hareketlenen Özgür, Ayman'ı da çalımlayıp şutunu çekti. Top Tolga'nın solundan ağlarla buluştu ve Adana Demirspor karşılaşmada öne geçti.

"Rafet sahaya üçlü çektir şimşeğe"

Golün ardından kontrollü bir oyun sergileyen Adana Demirspor karşısında Trabzonspor'un atakları sonucu değiştirmedi Adana Demirspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Ceyhun-Yattara değişikliği ile başlayan Trabzonspor'un atakları etkili olamazken, konuk Trabzonspor'da Barış'ın bir şutu direkten döndü ve karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Adana Demirspor aldığı bu galibiyet 6 puana ulaştı ve Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda avaraj farkıyla 2. sıraya yerleşti.

Gruptaki 2. mağlubiyetini alan trabzonspor ise 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.

ADANA DEMİRSPOR: 1 - TRABZONSPOR: 0

STAT: 5 Ocak
HAKEM: Süleyman Abay, Aleks Taşcıoğlu, Muzaffer Kaşıkcı

ADANA DEMİRSPOR: İlker, Bora, Erhan, Ünsal, Ramazan, Erhan Namlı (Dk. 69 Ömer Faruk), Levent, Kenan (Dk. 54 Yiğit), Cumhur, Burak, Özgür (Dk. 76 Emrah)
TEKNİK DİREKTÖR: Levent Eriş

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan (Dk. 76 Çağdaş), Erdinç, Hüseyin, Celaleddin, Gökdeniz, Adnan, Ayman (Dk. 58 Ergin), Barış, Ceyhun (Dk. 46 Yattara), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOL: Dk. 5 Özgür
SARI KARTLAR: Cumhur, Ramazan, Bora, Emrah (A. Demirspor) Ceyhun, Hüseyin, Çağdaş (Trabzonspor)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm