Alex Ferguson'dan sex skandalına ağır ceza

Alex Ferguson, parti düşkünü yıldız oyuncularına şok para cezası verdi

Manchester United’ın manajeri Alex Ferguson, ‘tecavüz’ skandalı ve ‘şiddet’ olaylarına adları karışan takımın 30 oyuncusuna yaklaşık 1 milyon sterlin para cezası verdi. Takıma ‘içkili parti’ yasağıda getiren Ferguson, şımarık milyoner oyuncularını, bir daha aynı şeyleri tekrarlamamaları yönünde uyardı.

EN AĞIR CEZA
Ferguson’un futbolcularına verdiği para cezasının, Premier Ligi takımının disiplin kurulu tarafından verilen en ağır para cezası olduğu vurgulanıyor.

Alex Ferguson’un oldukça öfkeli olduğunu söyleyen bir klüb yöneticisi, “Bugüne kadar gördüğüm en sinirli adam. Her gün antreman sırasında futbolcularıyla konuşuyor ve bu konularda dikkatli olmaları yönünde uyarıyordu“ dedi.

CEZALAR KAZANÇLARA GÖRE
Ferguson’un, futbolcularına ağır para cezasına verilmesi konusunda oldukça kararlı olduğu ve bu cezaların, futbolcuların haftalık kazançları doğrultusunda belirleneceği ve futbolculardan elde edilecek paranın yardım kuruluşlarına bağışlanacağı belirtliyor.

Machesterl’ın yıldız oyuncularının, Noel günü Great John Street Hotel’de düzenlenen ‘yılbaşı partisi’nde adeta içki maratonu yaptıkları ortaya çıkmıştı. Kız arkadaşı ve eşlerin alınmadığı partiede, gecenin organizatörleri tarafından özellikle seçilen 100 bayan, yıldız futbolculara unutamayacakları bir akşam yaşatmıştı.

BİR KADIN ALTI ERKEK
Buradaki partinin ardından geceliği 395 sterlin olan lüks bir otele giden ve onlarca şampanya ısmarlayarak alkolün dozajını kaçıran 6 yıldız futbolcu, gecenin sonunda 19 yaşındaki genç bir kızla ‘toplu seks’ yaparak, utanç verici bir skandala imza atmışlardı.

CRİSTIANO RONALDO PAÇAYI KURTARDI
Öte yandan, takımın Portekizli oyuncusu Christiano Ronaldo’nun para cezasına çarptırılmayacağı iletildi. Ronaldo, Noel gecesi düzenlenen yılbaşı partisinde Zürih’de düzenlenen ‘Dünya Yılın Futbolcusu’ galasına katıldığı için yer alamamıştı.

OTELDE ÇILGIN PARTİ

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm