Manchester United'ın parti yaptığı otelde tecavüz iddiası

26 yaşındaki bir kadın, geçen gece Manchester United takımının Noel partisinin düzenlendiği otelde tecavüze uğradığı iddiasıyla İngiltere polisine başvurdu.

The Guardian gazetesinin haberine göre, Salı sabahı saat 04:15 sularında Manchester'ın Castlefield bölgesindeki Great John Street Oteli'ne acil polis çağrıldı.

Manchester United kulübünün, futbolcuların Noel eğlenesi için tamamen kapattığı 35 odalı otele intikal eden polisin, tecavüz iddiasını soruşturduğu ve ilk planda hiç kimseyi tutuklamadığı da belirtildi.

Soruşturma yüzünden Salı günü kapalı kalan otel adına açıklama yapan bir sözcü, "Şu anda hiçbir şeyi doğrulayamam. Yalnızca polis soruşturmasına yardımcı olmaya çalıştığımızı söyleyebilirim," diye konuştu.

Manchester Polisi'nden yapılan açıklamada ise, "Polis şu sıralar Manchester kentindeki bir otelde gerçekleştiği öne sürülen bir tecavüz vâkâsıyla ilgili soruşturmasını devam ettirmektedir. 18 Aralık Salı günü, sabah 04:15'de, 26 yaşında bir kadının Great John Street Oteli'nde tecavüze uğradığına dair iddialar kurumumuza intikal etmiştir. Bu konuda yapılan soruşturma şu anda devam etmektedir," denildi.

Söz konusu partiye Cristiano Ronaldo haricindeki tüm futbolcuların ve teknik heyetin katıldığı belirtildi.

İngiltere Rio Ferdinand'ın seks partisini konuşuyor

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm