Porto-Beşiktaş: 2-0 (Video)

Beşiktaş Porto'ya 2-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti !.. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş kendisi için olmak veya olmamak niteliğindeki karşılaşmada Porto'ya 2-0 yenilerek bu sezon için Avrupa defterini kapattı.

Beşiktaş mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada ilk yarı boyunca rakibiyle başa başa bir oyun sergilerken. 44. dakikada savunmanın yapmış olduğu basit bir hata sonrasında Gonzales'in golüne engel olamayarak devreye 1-0 mağlup olarak girdi.

İkinci yarıya tüm riskleri alarak başlayan siyah beyazlılar rakip kalede Serdar Özkan ve Delgado ile fırsatlar yakalarken, 62. dakikada Quaresma farkı ikiye çıkartan golü Beşiktaş ağlarına gönderdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olayınca karşılaşmadan galip ayrılan taraf Porto oldu.

Bu sonucun ardından Porto grubu lider tamamlarken, Beşiktaş sonuncu olarak Avrupa'ya veda etti.

PORTO: 2 - BEŞİKTAŞ: 0

STAT: Estadio Do Dragao
HAKEMLER: Peter Fröjdfeldt, Henrik Andren, Fredrik Nilsson, (4. Hakem) Daniel Stalhammar

PORTO:Helton, Bruno Alves, Pedro Emanuel, Paulo Assunçao, Fucile (Dk 75 Marek), Bosingwa, Raul Meireles, Gonzalez (Dk 81 Mario), Quaresma, Lopez, Sektioui (Dk 74 Postiga)
TEKNİK DİREKTÖR: Manuel Jesualdo Ferreira

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello (Dk 84 Higuain), Burak (Dk 46 İbrahim Akın), Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk 44 Gonzales, Dk 62 Quaresma
SARI KARTLAR: Quaresma (Porto) Rüştü, Bobo, İbrahim Akın (Beşiktaş)


Quaresma'nın golü
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm