Nihat Kahveci kararlı

La Liga'nın 14. haftasında yapılacak maçlar öncesinde 28 puanla 2. sırada yer alan Villarreal, geçen hafta Almeria ile sahasında oynadığı maçta 1-1 berabere kalıp, tarihinde ilk kez lig lideri olma şansını kaybetmişti.

Villarreal forması ile bu sezon ligde 5 golü bulunan Nihat, düzenlediği basın toplantısında ''Biz evimizde kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Ligde üst sıralarda devam edebilmek için kazanmalıyız'' dedi.

Valladolid'in ligin alt sıralarında olmasına karşın kendilerini çok zor bir maçın beklediğini vurgulayan Türk futbolcu, ''Alınacak her puan önemli. Hiçbir maçta hata yapılamaz. Bu kolay değil çünkü İspanyol futbolundan konuşuyoruz. Herkes biliyor ki her maç çok karışık, bu sefer de öyle olacağına eminim'' değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada Villarreal, La Liga'da ilk yarının bitimine 6 maç kala zor maçlarının hepsini oynarken, şampiyonluk mücadelesi verdiği rakipleri Real Madrid ve Barcelona'nın çok daha zorlu maçları bulunuyor. Nihat, her şeye rağmen İspanyol liginde her sonucun alınabileceğine dikkati çekerek, fikstür avantajına güvenmediklerini kaydetti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm