Ronaldo'nun yerine Amauri

Tuttosport'a göre Milan'ın sorunlu yıldızı Ronaldo'ya yeni bir sözleşme önerilmeyecek.

Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz Ocak ayında Milan ile 18 aylık sözleşme imzalamıştı. 31 yaşındaki yıldız San Siro'da müthiş bir başlangıç yapmış ve sezon sonuna kadar oynadığı 14 maçta 7 gol atmıştı. Ancak Temmuz ayında sakatlanan oyuncu bu sezon sadece geçtiğimiz hafta oynanan Cagliari maçında görev alabildi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Benfica karşılaşması öncesi ısınırken yeniden sakatlanan Brezilyalı yıldız, teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından o maçta da yedek kulübesinde tutulmuştu. Bu gelişme üzerine Ronaldo'nun haftasonu oynanacak Juventus maçında görev alıp almayacağı tartışılmaya başlandı.

Ronaldo'nun Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu da demek oluyor ki oyuncu Ocak ayında başka kulüpler ile görüşmeye başlayabilir. Bosman kurallarına göre yeni sözleşme için bir ayı kalan Milan'ın bu süre içinde yeni bir sözleşme önermesi gerekiyor. Ancak Tuttosport'a göre Ronaldo sakatlıktan tam olarak kurtulduğunu kanıtlayamazsa yeni sözleşme önerilmeyecek.

Palermo'nun forveti Amauri şimdiden Ronaldo'nun yerine düşünülüyor. Bunun yanı sıra Ocak ayında oynamaya başlayacak olan 18 yaşındaki Alexandre Pato'nun da, 3 kez FIFA tarafından Dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Brezilyalı oyuncunun yerini alabileceği söyleniyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm