Martin Jol kovuldu Juande Ramos sırada

Tottenham'ın başına Juande Ramos'un gelmesi bekleniyorTottenham'da sezon başından bu yana beklenen olay gerçekleşti ve menajer Martin Jol'un görevine son verildi. Hollandalı teknik adamın sonunu getiren ise UEFA Kupası'ndaki Getafe mağlubiyeti oldu.

Sezon başında 16.2 milyon pounda Darren Bent'i transfer eden ancak arka arkaya gelen mağlubiyetlerin arrdından küme düşme potasına giren Tottenham'da Getafe mağlubiyetinin ardından resmi açıklama yapıldı ve Jol ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Son iki sezon ligi 5. sırada tamamlayan Kuzey Londra ekibinde Hollandalı'nın en önemli sıkıntısı Berbatov olmuş, Bulgar yıldızın satılmasını istemisiyle kulüple arasındaki ipler iyice gerilmişti.

İngiliz basını pazartesi akşamı Newcastle maçında Berbatov'un oyundan alındıktan sonra Jol ile tartıştığını ve başarılı teknik adam için sayılı günler kaldığını iddia etmişti.

2004'ten buyana Tottenham'da görev yapan Jol, yaptığı açıklamada, "Tottenham taraftarını asla unutamam" derken, Londra ekibinin taraftarı Getafe mağlubiyetinin ardından, başarılı teknik adam lehine uzun süre tezahurat yapmıştı.

Jol'un yerine göreve gelmesi beklenen isim Sevilla'nın başarılı teknik direktörü Juande Ramos. ağustos ayında iki taraf arasında görüşmeler yapılmış, ancak sonuç alınamamıştı. Tottenham'da asistanlığa ise takımın eski yıldızlarından Gustavo Poyet'in getireleceği idda ediliyor. Pazar günü oynanacak Blackburn maçına takımı Clive Allen ve Alex Inglethorpe hazırlayacak.

Jol'un ise Ajax ile anlaşmaya yakın olduğu ifade ediliyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm