Bordeaux-Galatasaray: 2-1 (Video)

Galatasaray Bordo maçı görüntüleriGalatasaray Bordeaux maçına iyi başladı kötü bitirdi !.. Grubun kilit karşılaşmasında Bordeaux deplasmanına konuk olan Galatasaray iyi başlayıp 1-0 öne geçtiği maçta Bordeaux'nun iki golüne engel olamayınca sahadan puansız ayrıldı.

Nonda'nın penaltı golü



Maçın ilk dakikalarında Bordeaux baskılı gözükmesine karşın etkili bir atak geliştiremedi. 15. Dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan sarı kırmızılılar Ümit Karan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Nonda ile gole çevirerek maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra da rakip kalede Hasan Şaş'ın liderliğinde etkili ataklar geliştiren Galatasaray Nonda ve Ümit Karan'la önemli fırsatlardan yararlanamadı.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Rakip alanda çoğalmayı başaramayan ve savunmasında açıklar veren sarı kırmızılılar 52.Dakikada Cavenaghi 63. dakikada da Chamakh'ın gollerine engel olamayınca sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

TÜM GOLLER



Bordeaux Galatasaray maçı notları (Foto)

BORDEAUX: 2 GALATASARAY: 1

STAT: Chaban-Delmas
HAKEMLER: Robert Malek, Konrad Sapela, Marcin Lis

BORDEAUX: Rame, Marange, Tremoulinas (Dk 75 Wendel) , Chalme, Diawara, Jemmali (Dk 30 Planus), Menegazzo Dk61 Diarra), Micoud, Ducasse, Cavenaghi, Chamakh
TEKNİK DİREKTÖR: Lauren Blanc

GALATASARAY:Orkun, Uğur (Dk 78 Carrusca), Song, Servet, Volkan, Barış (Dk 72 Mehmet Topal), Linderoth (Dk 86 Serkan), Arda, Hasan Şaş, Nonda, Ümit
TEKNİK DİREKTÖR: K.Heinz Feldkamp

GOLLER: 21.Dk (Nonda) (Galatasaray) 52.Dk Cavenaghi, 63 Dk Chamakh (Bordeaux)
SARI KARTLAR: Hasan Şaş,( Galatasaray) Diarra (Bordeaux)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm