Mustafa İzzet'e Rum kancası

Muzzy Mustafa IzzetKıbrıs Rum Kesimi, İngiltere'nin Leicester Kulübü'nde oynayan Mustafa İzzet'i milli takımlarına almak için çalışma başlattı

Kıbrıs Rum Kesimi, İngiltere ve Türk Milli Takımları'nın da peşinde olduğu Mustafa İzzet'i, milli takımlarına alabilmek için girişimlere başladı. Rumlar'ın Kıbrıs Türk'ü olan ve İngiltere'de 'Muzzy' diye çağrılan gurbetçi futbolcuyu alarak, 'Kıbrıslı futbolcu, Kıbrıs Rum Takımı'nda oynar. Kıbrıs'ta tek devlet Rum Kesimi'dir' stratejisini dünya spor kamuoyuna kabul ettirmeyi hedefleyip, Mustafa'yı da buna alet etmeye çalışıyor.

Mustafa Denizli devrede
Mill Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise İngiltere'de yayınlanan gazetelerde yer alan haber üzerine, Kıbrıs Rum Kesimi'nin bu girişimini bir skandal olarak nitelendirip, 'Buna izin vermeyeceğiz. Mustafa ile görüşeceğim. Durumunu öğrenmem gerekiyor. Milli Takıma çağırabilirim. Ancak bu konuda onun da görüşü önemli. Bildiğim kadarıyla İngiltere Milli Takımı'na çağrılması da söz konusu. Bu konunun peşini bırakmayacağız' şeklinde konuştu.

30.01.2000

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm