Maziden sayfalar: Khodadad Azizi Trabzonspor'da

Khodadad AziziTrabzonspor, İran Milli Takımı'nın santrforu ile anlaştı. Azizi, bugün 4 aylık imza atacak ve Trabzon'a uçacak.

Trabzonspor aradığı golcüyü Almanya'da buldu. Almanya'da geçen yıl 2. lige düşen Köln takımından ayrılan İran Milli Takımı'nın santrforu Azizi ile anlaşan Bordo-Mavililer, 29 yaşındaki futbolcuyu dün İstanbul'a getirdiler. Teknik Direktör Giray Bulak'ın alınmasını istediği Azizi ile bugün saat 12.00'de Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın Tek-Art şirketinde 4 aylık sözleşme imzalanacak. Bonservisi elinde olan Azizi beğenilirse sözleşmesi uzatılacak. Azizi, imza töreninin ardından Trabzon'a giderek Bordo-Mavili takımın kampına katılacak. Bulak görev verirse de Galatasaray karşısında forma giyecek.

Fransa 98'de de yer almıştı
Köln takımına 1997 yılında transfer olan Azizi 1 metre 69 santim boyunda. Geçtiğimiz yıl Alman Birinci Ligi Bundesliga'da 27 maçta forma giydi ve 4 gol attı. Khodadad Azizi, geçen yıl İkinci Lig'e düşen Köln'de 20 maçta forma giydi ve 5 gol attı. 45 kez milli formayı giyen Azizi, Fransa 98 Dünya Kupası Finalleri'nde de yer almıştı. Azizi, Hertha Berlin'de oynayan Ali Daei ile birlikte yurt dışına transfer yapan ilk İranlı futbolcu unvanını almıştı.

31.01.2000

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm