Maziden sayfalar: Thomas Myhre mi, Ivica Kralj mı?

Thomas MyhreDaum'un istediği Norveçli kaleci bugün İstanbul'da. Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, Thomas Myhre'nin alınması için Transfer Komitesi'ne tam yetki verdi. Siyah beyazlı kulüp, kesin anlaşma sağladığı Tolga için de Gençlerbirliği yönetiminden yanıt bekliyor.

Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili dün, Transfer Komitesi üyelerinden Yıldırım Demirören, Hüsnü Güreli, Fikret Orman ve Dr. Mete Düren ile transfer zirvesi yaptı. Teknik Direktör Christoph Daum'un verdiği transfer raporunu inceleyen Bilgili, Alman hocanın istediği Norveçli kaleci Thomas Myhre'nin alınması için komiteye tam yetki verdi. Yönetici Mete Düren, Norveçli kalecinin büyük olasılıkla bugün İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağını söyledi.

Gençlerbirliği'nden Tolga'nın transferine de değinen Mete Düren, ‘‘Biz, Tolga ile anlaştık. Gençlerbirliği yönetimi bonservis ücretinde indirim yaptığı taktirde sözleşme imzalayacağız’’ dedi. Düren, Nihat'ın satışı konusunda Real Sociedad'la aralarında sorun olmadığını, İspanyol kulübüyle önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

Söylentilere göre ise Beşiktaş Everton'un Norveçli file bekçisi Myhre bir yıl için 200 bin mark teklif etti. Ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine kaleci transferinde rota PSV Eindhoven'in Yugoslav filebekçisi Ivica Kralj'a yöneldi. 28 yaşındaki Yugoslav kaleci, 40 kez milli takım formasını giyerken, 1999 yılında geldiği Eindhoven'de sadece 4 kez forma şansı bulabildi. PSV'nin sakatlığı nedeniyle G.Saray maçına getirmediği Kralj, Beşiktaş'la sözleşme imzalasa bile Çaykur Rizespor maçında sakatlığı sürdüğü için görev yapamayacak. Bu gelişmelerin ardından kale yine Fevzi'ye kaldı. Denizlispor maçında yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen genç kalecinin ise morali son derece bozuk.

31.10.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm