Maziden sayfalar: Lucescu yıkıldı, Gerets memnun

PSV karşısında hak edilmeyen bir yenilgi aldıklarını söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Oyunumuza göre skor bu olmamalıydı" diye konuştu. Rakiplerine özellikle ilk yarıda büyük açıklar verdiklerini söyleyen Rumen hoca, "Kalemizde gördüğümüz iki gol ancak bizi uyandırabildi. Dikkat edildiğinde üç golün de bireysel hatadan olduğu görülecektir" dedi.

Çok gol kaçırdık
Bunun sonrasında ve yapılan değişikliklerle Galatasaray’ın gerçek kimliğine büründüğünü ifade eden Lucescu, şöyle konuştu: "Bu dakikalardan sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek, sahadan galip bile ayrılabilirdik. İkinci yarıda sahadaki tek takım bizdik. Deplasmandan en az bir puanla dönebilirdik, olmadı. Kalan maçlara bakacağız. Çünkü önümüzde dört maç daha var."

Hem moral, hem de puan
Cim Bom’a karşı 14 yıl önce futbolcu olarak görev alan PSV Teknik Direktörü Eric Gerets, rakiplerinin gücünü çok iyi bildiklerini kaydetti ve, "Buna göre hareket ettik. Özellikle, orta alanda onlara karşı üstünlük kurmayı bildik. Galatasaray’a karşı kazanılan bu galibiyet bize hem moral verdi, hem de gruptan çıkabilmemiz için şansımızın devam etmesine yol açtı" ifadesini kullandı.

20.09.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm