Maziden Sayfalar: "Nihat Kahveci en az 10 milyon dolar"

Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, Marsilya, Paris Saint Germain, Barcelona, Real Madrid ve Liverpool'un transfer listesinde yer alan genç futbolcuyu ancak iyi bir fiyata bırakabileceklerini söyledi. Bilgili, "Nihat en az 10 milyon dolar eder" dedi.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Nihat Kahveci, Avrupa'nın ünlü kulüplerini peşinden koşturuyor. Siyah beyazlı yönetim, Fransız, İspanyol ve İngilizler'in transfer teklifinde bulunup, 4 milyon dolar önerdiği Nihat'ın bonservis bedelini 10 milyon dolar olarak açıkladı. İki gündür Fransa'da bulunan Başkan Serdar Bilgili ile biraraya gelen Marsilya ve Paris Saint Germain’in başkanları Nihat'ı transfer etmek istediklerini söylediler. Barcelona Teknik Direktörü Rexach, Real Sociedad'ın hocası John Benjamin Toshack'ın tavsiyesiyle Nihat'ı yakın takibe aldırdı. İspanyol kulübünün hocası, Türkiye'ye temsilcisini gönderip Nihat'la ilgili bilgiler toplatıyor. Menajer Tarık Yalçın, Barcelona'nın yanı sıra Real Madrid'in de genç futbolcu ile ilgilendiğini ifade etti. İngiltere'nin ünlü kulübü Liverpool'un da Nihat'ı transfer listesine aldığı belirtildi.

Başkan Serdar Bilgili, Nihat için İspanyol ve Fransız kulüplerinin kendilerine 4 milyon dolar önerdiğini, ancak kabul etmediklerini söyledi. Ve şöyle devam etti: "Daum, Nihat'ın takımda kalmasını istiyor. Ancak iyi bir bonservis karşılığında transferine izin verebiliriz. Sergen'i 7 milyon dolara sattık. Nihat'ı isteyen takımların daha fazlasını gözden çıkarması gerekir. Nihat en az 10 milyon doları eder."

08.10.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm