Maziden sayfalar: Miroslav Steviç'e 32 numara

Fenerbahçe'nin resmi sözleşme yaptığı yeni transferi Miroslav Steviç dün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Ardından da Düsseldorf'a gitti.

Bu sabah İstanbul'a dönecek olan Yugoslav futbolcu, antrenmana çıkıp, basın önünde imza töreni gerçekleştirip, sarı lacivertli formayı sırtına geçirecek. Steviç, bu sezon yaşını da belirten 32 numaralı formayı giyecek. Düsseldorf'a giderken ismini taşıyan 71 numaralı bir formayı da oğluna götüren Steviç, "Dortmund taraftarıyla F.Bahçe taraftarını birbirine çok benzetiyorum. İkisi de çok ateşli ve takımını çok iyi destekleyen taraftarlar. Hiçbir sakatlığım yok" dedi.

Lorant’ın ısrarlı istekleri sonucu önceki gün aniden İstanbul’a getirilip, anlaşmaya varılan Steviç, dün sağlık kontrolünden geçti. Özel Acıbadem Hastanesi’nde kan tahlili, dahiliye ve göz muayeneleri yapılan, akciğer röntgeni ve EKG’sı çekilen Yugoslav oyuncuda herhangi bir sakatlık veya hastalığa rastlanmadı. Steviç, daha sonra eşyalarını almak üzere Almanya’ya gitti. Bugün İstanbul’a dönecek olan tecrübeli futbolcu, kulüpte düzenlenecek törenle, kendisini Fenerbahçeli yapacak olan imzayı atacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Lorant, eski öğrencisi olan Steviç’e kefil olduğunu belirterek, “O bir savaşçı. Gücümüze güç katacak. Kendisine, Feyenoord maçında görev verebilirim. Çünkü devamlı idman yaptığı için hazır durumda” diye konuştu.

10.08.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm