Maziden sayfalar: Galatasaray'da rota Augustine Ahinful

Augustine AhinfulKaliteli bir forvet alabilmek için Jancker ve Nanni üzerinde yoğunlaşan Galatasaray, bu oyuncuların parasal ve teknik konuda kendine uymaması nedeniyle Türkiye pazarına yönelmişti. Özellikle Ankaragücü’nün Ganalı oyuncusu Agustine Ahinful üzerine eğilen Cim Bom’un Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkent ekibinin Başkanı Cemal Aydın ile yakınlığını iyi kullandı.

Yaptığı telefon görüşmesinde Aydın’dan Agustine’i isteyen Terim, “Avusturya kampından 12 Temmuz’da (Bugün) döneceğim. Gelir gelmez İstanbul’dan seninle konuşuruz” dedi. Ankaragücü Başkanı ise bu konuda sorun yaşanmayacağını belirterek, Fatih hocaya, “Seninle diyaloğumuz çok başka. Bu iş bizim 10 dakikalık görüşmemize bakar” diyerek, para bile söylemeden onayını verdi.

Galatasaray’ın İstanbul’a dönüşünün ardından Fatih hocanın Cemal Aydın ile bir görüşme daha yaparak, bugün ya da yarın işi bitireceği öğrenildi. Ankaragücü kanadı, para konusunda da bir problem yaşanmayacağını belirterek, “Cim Bom onaylasın iş biter” diye konuşuyor. Sarı-Kırmızılılar, Agustine’i kadroya katması durumunda yabancılar 9 olacak ve birine mecburiyetten yol görünecek.

12.07.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm