Maziden sayfalar: Beşiktaş'ta kongre kulisleri

Beşiktaş Genel Sekreteri Hüsnü Güreli, mali kongrede bazı üyelerin dile getirdiği TVS konusundaki suçlamalara yanıt verdi. Yayın haklarıyla ilgili TVS şirketi ile yaptıkları sözleşmenin Halka Arz’dan önce gerçekleştiğini belirten Güreli, "Havuz dışındaki yayın gelirlerini 1 milyon 750 bin dolara sattık. Bu hakkın, kendisi değil, sadece pazarlama hakkıdır. Ayrıca yönetim kurulundan hiç kimsenin TVS ile herhangi bir organik bağı yok, olamaz da" diye konuştu.

Marttaki kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Başkan Serdar Bilgili, "Kongre demokratik bir ortamda gerçekleşti. Tüm lehteki ve aleyhteki konuşmaları not ettik. Hepsini değerlendireceğiz, o zaman daha az hata yaparız" dedi. Bilgili, seçimlerde aynı ekiple yola çıkacağını da belirtti "Beşiktaş’ta yönetici konusunda pazarlık olmaz" dedi.

Muhalefet lideri Hasan Arat, "Bu kadar eleştirilen ve eli kolu bağlı yönetim görmedim" dedi. Arat, "Bilgili ve Güreli’nin açıklamaları tek yanlı, tatmin edici olmaktan uzaktı. İşbaşındaki yönetimi ibra etmek yakışırdı. Bir kişi karşı çıktı, onu da ikna ettik. Kendileriyle milyonların önünde her ortamda tartışmaya hazırım" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta mart ayında yapılacak olağan seçim kongresi öncesi adaylıklarını resmen açıklayan Serdar Bilgili ve Hasan Arat, liste oluşturma çalışmalarına hız verdi. Mali kongrenin kulislerinde üyeler, sık sık seçimi tartıştılar. Üyelerin büyük bir bölümü, seçimlerde listesi güçlü olanın kazanacağını savundular.

Mali kongre kulislerinde sık sık Süleyman Seba’nın yeniden başkan adayı olacağı iddiaları gündeme geldi. Bazı üyeler Seba’nın adaylığını koyması gerektiğini savundular. Üyelerden Cüneyt Doğan, "Seba çok farklıydı, ağırlığı vardı. Bugün şapkasını koysun iki bin oy alır" diye konuştu.

26.02.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm