Futbolizm'i blogunuza nasıl eklersiniz (Resimli Anlatım)

Eğer bir blogspot kullanıcısı iseniz; "Sayfa öğesi ekle" bölümüden "Bağlantı listesi" kısmına tıklayıp resimde görüldüğü şekilde yapabilirsiniz.

1)

2)

Bir başka yol, yine "Sayfa öğesi ekle" bölümünden "Besleme" seçeneğini işaretleyerek, açılacak olan bölüme http://feeds.feedburner.com/Futbolizm linkini eklemektir.

Karşınıza çıkacak pencerede yapmanız gereken herhangi bir şey yoktur. Resimdeki gibi onayladığınız taktirde, blogunuzda istediğini alanda besleme linki akacaktır. Gün içerisinde girdiğimiz her içerik sizin blogunuza da yansıyacaktır.





Bu sizin blogunuzda kendi renk tercihlerinize göre farklı yansır ama örneğin bizim blogumuzda bu şekilde yansıdı.
Bir başka yöntem blog öğelerinden herhangi birisini blogunuza eklemektir. Örneğin sağ kolonda yer alan ve sürekli güncellenen takımların hazırlık maçları ve Avrupa maçlarının arşivini blogunuzda bulundurmak isterseniz, ilgili alanların kodlarını blogunuzda uygun yerlere yerleştirerek sürekli bir içerik yaratmış olabilirsiniz.

Bunlar için futbolizm.blogspot@gmail.com adresine mail atmanız gerekmektedir.
Futbolizm ya da başka herhangi bir blogu BUTON olarak sitenize ekleyebilirsiniz. Futbolizm'i eklemek için gerekli kod şudur:

İlgili kısımları eklemek istediğiniz başka siteler için de kullanabilirsiniz.

Eğer sitenizin ya da blogunuzun herhangi bir yerine Futbolizm'de girilen haberlerin kayan yazı şeklinde akmasını istiyorsanızi, ki örnekleri blogumuzun pek çok yerinde mevcut, kutunun içerisindeki şu kodu yine javascript ekleme bölümünden ekleyebilirsiniz



Bunu yaptığınızda futbolizmdeki haberler sizin siteniz de de şu şekilde akmaya başlar.







FUTBOLİZM SİZE SAĞLAYACAĞI ZİYARETÇİ SAYISININ YANINDA, YAKLAŞIK 4000 CİVARINDAKİ POSTLARININ HER BİRİSİNDEN DE BACKLINK SAĞLAYARAK PR DEĞERİNİZİN ARTMASINA YARDIMCI DA OLUR...

DEVAM EDECEK...


NOT: Resimler tıkladığınız taktirde büyür.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm