Ernesto Javier Chevanton: "Kontratımı yırtarım" (Video)

Ernesto Javier ChevantonŞampiyonlar Ligi öncesi Sevilla’dan dışlanan ve antremanlara tek başına çıkan Ernesto Javier Chevanton, ara transferde ne pahasına olursa olsun takımdan ayrılacağını açıkladı.

Sevilla’nın problemli forveti Javier Chevanton, kadro dışı bırakılmasının ve zorla tek başına çalıştırılmasının ardından takımda mutsuz olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl Sevilla’ya gelen ancak Fabiano ve Kanoute’nin daha iyi performans sergilemelerinden dolayı takımda fazla yer alamayan pahalı forvetin La Liga’da sadece dört golü bulunuyor.



Kötü geçen koca bir sezondan sonra Uruguaylı oyuncunun takımda kalmak istemediği yaz başından beri söyleniyordu ancak Galatasaray’ın ve Racing Santander’in tekliflerini reddetmesi de herkesin kafasını karıştırmıştı.

Chevanton, teklifleri niye geri çevirdiğini şu sözlerle açıkladı: “Türkiye’de oynamayı düşünemezdim. Racing’e de bana olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederim ancak İspanya’da sadece Sevilla’da forma giyerim. Aralık ayında bu durumu çözmek zorundayım bu nedenle yeni bir takım bulmam gerekiyor.”

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm