Beşiktaş Marsilya'ya yenildi (Video)

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladı !.. Şampiyonlar Ligi'nde A grubunda bulunan temsilcimiz Beşiktaş grubun ilk karşılaşmasında konuk olduğu Marsilya deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı

Fransa Ligi'ndeki aldığı kötü sonuçlar dolayısıyla karşılaşmaya hırslı bir biçimde başlayan Marsilya ilk dakikalarda Beşiktaş kalesinde büyük bir baskı kurdu. Özellikle Nasri ile sağ kanattan tehlikeli ataklar geliştiren Fransız temsilcisi Beşiktaş defansına sıkıntılı anlar yaşattı. Siyah beyazlılar bu yarıda Serdar Özkan'la sağ kanattan etkili olmaya çalıştı.

Marsilya Beşiktaş maçı notları (Foto)


Beşiktaş ikinci yarıya topa hakim olarak başlasa da evsahibi ekip oyunun kontrolünü ilerleyen dakikalarda eline aldı. Özellikle Niang ve Nasri ile etkili olmaya çalışan Marsilya aradığı golü 77. dakikada kullanılan bir köşe vuruşunda Rodriguez ile buldu. Bu golden sonra karşı kalede beraberlik sayısını arayan siyah beyazlılar maçın son dakikalarında savunmasında verdiği açık sonrası Cisse'nin ayağından yediği golle maçtan 2-0'lık mağlübiyetle ayrıldı.



Karşılaşmanın ilk yarısında Ricardinho ve Serdar Kurtuluş şanssız bir şekilde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar.

MARSİLYA: 2 BEŞİKTAŞ: 0

STAT: Veledrome
HAKEMLER:Matteo Simone Trefolini, Cristiano Copelli, Stefano Papi

MARSİLYA: Mandanda, Bonnart, Rodriguez, Faty, Taiwo, Nasri, Cana, Ziani, Zenden,(Dk.754 Niang, Cisse
TEKNİK DİREKTÖR: Albert Emon

BEŞİKTAŞ:Hakan, Serdar Kurtuluş,(Dk.26 ibrahim Kaş) Diatta, İbrahim T. İbrahim Ü., Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho,(Dk.44 Koray) Tello, Delgado,(Dk.74.Higuain) Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Faty, Cisse, Valbuena (Marsilya) İbrahim Kaş, Koray (Beşiktaş)
GOLLER: Rodriguez, Cisse
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm