Hamsi kavağa çıktı kedi sahaya girdi... Oldu da oldu işte...

TFF 2. Lig maçında Şanlıurfa'nın Siverek ilçe stadında oynanan Şanlıurfa Belediyespor-Şanlıurfaspor maçında sahaya kedi girince hakem maçı durdurmak zorunda kaldı.

Şanlıurfa Belediyespor-Şanlıurfaspor maçının oynandığı Siverek Furkan Tüysüz Stadı'nın yabancı bir misafiri vardı. Maç 0-0 devam ederken Şanlıurfaspor'un ceza alanının ön çizgisinde bir kedi görüldü. Sessizce ceza alanına doğru ilerleyen kedi, bu alana uzun süre top gelmeyince rahat hareketlerde bulunarak zeminde bir şeyler aradı. Kaleci ile göz göze gelen kedi, uzun süre ceza alanına yakın bir noktada dolaştı. Daha sonra topun bu noktalara kadar gelmesiyle maçın orta hakemi Selçuk Yılmaz oyuncuların da uyarmasıyla durumu fark etti. Hakem, yardımcı hakemin kediyi dışarı çıkarmasını istedi.

Sahaya giren maçın dördüncü hakemi Savaş Yıldırım taraftarların ve futbolcuların şaşkın bakışları arasında kediyi futbolcularla birlikte saha dışına kovaladı. Şanlıurfa Spor yedek kulübesinin önüne giderek bir süre Teknik Direktör Necip Erdoğan'ın yanında bekleyen kedi daha sonra gözden kayboldu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm