Devlerin "Yeni Ronaldinho" Lulinha savaşı (Video)

Alexandre Pato'yu Milan'a kaptıran Premier League devleri Liverpool ve Chelsea şimdi de bir diğer süper yetenek, 17 yaşındaki Sambacı Lulinha için çekişmeye başladı. Genç yıldız için Real Madrid de devrede..

18 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Güney Kore'de yapılacak olan 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası'nda Brezilya'nın en önemli kozu olması beklenen Lulinha kimilerine göre 'Yeni Ronaldinho' olacak. Ronaldinho, 1997 yılında Mısır'da yapılan 17 Yaşaltı Futbol Şampiyonası'nda Brezilya'yı zafere taşımıştı.

2005 yılında ülkesini U-15'te temsil eden Lulinha, güzel oyunuyla dikkatleri üzerinde toplamıştı. Ertesi sene Brezilya U-17 takımına seçilen genç oyuncu, Paulista U-17 Şampiyonası'nda da takımı adına 15 maçta tam 27 gol attı.



Lulinha Mart ayındaki Güney Amerika U-17 Şampiyonası'nda ülkesini şampiyonluğa taşırken tam 12 gol kaydetti. Brezilya'nın Honduras'ı 3-0 yendiği açılış maçında hat-trick yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Harika çocuk Lulinha'nın Corinhians'la 2009 yılına kadar kontratı var. Genç yeteneği Güney Kore'de Real Madrid, Liverpool, Chelsea ve Inter gibi devler kıskaca alacak.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm