Beşiktaş FC Zürich'i çarptı (Video)


FC Zürich'i rövanşta Delgado'nun golleriyle yenen Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde... Beşiktaş İnönü Stadı'nda Delgado ile coştu, Şampiyonlar Ligi'ne koştu. Beşiktaş İsviçre temsilcisi Zurih'i 1-1'lik maçın rövanşında 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırdı.



Beşiktaş FC Zürich maçı notları (Foto)

Mert Nobre süresiz kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş karşılaşmada yan toplarla çok etkili oldu. Soldan Tello ve İbrahim Üzülmez, sağdan da Serdar Özkan ile Zurih kalesini abluka altına alan Beşiktaş'ın golleri ikinci yarıda geldi. İlk gol sağdan Serdar Özkan'ın, ikinci gol de soldan İbrahim Üzülmez'in ortasından geldi. Ceza alanında hava toplarındaki becerisini kullanan Delgado birbirinin kopyası denilebilecek gollerle skoru 2-0'a taşıdı. Bobo'nun çok etkili olan iki kafa şutu da az farkla auta gitti. İlk maçta da Beşiktaş'ın golünü Delgado kaydetmişti.

Beşiktaş en son 2003-04 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş ve Chelsea, Lazio, Sparta Prag ile eşleşmişti. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Cuma günü belli olacak.

BEŞİKTAŞ: 2 - FC ZÜRICH: 0

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Peter Fröjdfeldt, Henrik Andren, Stefan Wittberg (İsveç)

BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho (İbrahim Akın dk. 79), Tello, Delgado (Ali Tandoğan dk. 74), Bobo (Batuhan dk. 90 +3)
YEDEKLER: Rüştü, Nobre, Diatta, İbrahim Kaş
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

FC ZÜRİH: Leoni, Okonkwo, Stahel (Schönbachler dk. 83), Rafael, De Souza (Hassli dk. 67), Chikhaoui, Rochat, Barmettler, Almen Abdi, Schneider (Kollar dk. 68), Tihinen
YEDEKLER: Duatelli, Lampi, Staubli, Gashi
TEKNİK DİREKTÖR: Bernard Challendes

GOLLER: Delgado (dk. 56 ve dk. 64)
SARI KARTLAR: Tello, Ali Tandoğan, Cisse (Beşiktaş), Barmettler (FC Zürih)
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm