Beşiktaş FC Zürich maçı notları

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda FC Zürih takımıyla deplasmanda yaptığı ilk maça Türk taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Beşiktaş FC Zürich'i çarptı (Video)

Türk taraftarlar, kendilerine ayrılan 2 bin 700 kişilik tribünü doldururken, İsviçre'nin yanı sıra Almanya ve Fransa ile diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan bazı Türk vatandaşlar da karşılaşmayı FC Zürih taraftarlarına ayrılan bölümlerde izledi. Taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla tribünlerdeki yerini aldı ve maç öncesinden itibaren mücadelenin coşkusunu yaşamaya başladı.

Maç öncesi stat çevresinde gruplar halinde mücadelenin başlama saatini bekleyen Türk vatandaşları arasında Beşiktaşlılar'ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının formasını giyenler de dikkat çekti.

DELGADO'NUN GOLÜ VE MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Taraftarlar, maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a büyük sevgi gösterisinde bulundular.

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN 4 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçında Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor ile yapılan karşılaşmanın kadrosunda 4 değişiklik yaptı.

Sağlam, FC Zürih maçında cezalı olduğu için forma giymeyen Tello'nun yanı sıra Konyaspor maçında forma giyen Nobre, Koray, İbrahim Akın'ı yedek soyundurdu.

Beşiktaş'ın hazırlık, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa maçları ve golleri

Sağlam, turun ilk maçında Bobo'yu tek forvet oynatırken, Delgado ve Ricardinho'yu ise bu oyuncuya destek vermek üzere sahaya sürdü. Konyaspor maçında cezalı olduğu için forma giymeyen İbrahim Üzülmez, FC Zürih karşılaşmasında tekrar formasına kavuşurken, İbrahim Akın'ın yerine sol kanatta Serdar Özkan görev aldı.

Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Koray'ın yerine Cisse'ye şans tanırken, Serdar Özkan'dan boşalan orta sahanın sağ kanadında ise Ali Tandoğan görev aldı.

Bu arada, Konyaspor maçında sonradan oyuna giren Delgado da FC Zürih maçında ilk 11'de forma giyerken, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdaki yerini alamayan kaleci Rüştü ise yedek soyundu.

Sağlam, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerden Diatta'nın yanı sıra Mehmet Sedef, Aydın'ı tribüne gönderdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm