Beşiktaş FC Sheriff Tiraspol'u gole boğdu (Video)

Beşiktaş'ta tur çoşkusu !.. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş Moldova'nın Sheriff takımını Bobo ve Koray'ın attığı gollerle 3-0 yenmeyi başararak tur atladı ve 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Zurich takımını rakibi oldu.

Rakibini ilk maçta 1-0 yenmenin avantajı ile karşılaşmaya başlayan Beşiktaş ilk yarıda tutuk bir oyun ortaya koymasına rağmen işi sıkı tuttu ve ikinci yarıda oynadığı baskılı oyunla tur atlamasını bildi.
İlk yarının 27.dakikasında İbrahim Üzülmez'e yaptığı centilmenlik dışı hareket sonrasında kırmızı kart gören Mamah'tan yoksun bir biçimde mücadele eden Sheriff karşısında Beşiktaş'a turu getiren golleri 57. ve 69. dakikalarda Bobo 90. dakikada ise Koray kaydetti.

Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna kalmayı başaran Beşiktaş'ın rakibi İsviçre temsilcisi Zurich oldu.

İşte İstanbul'daki ilk maçın golü

Beşiktaş'ın Sheriff'i 3-0 yendiği maçın golleri



HAKEM: Iain Robertson Brines (İskoçya)
STAT: Sheriff

FC SHERIFF TIRASPOL: Pascenko, Gananou, Pereira, Tarkhnishvili, Arbanas, Corneencov, Balima, Rovamba, Mamah, Constancia, Kuchuk

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Koray, Tello, Delgado, Bobo
YEDEKLER: Rüştü, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, Ricardinho, Mert Nobre, İbrahim Akın, Batuhan

SARI KARTLAR: Dk. 22 Tello, Dk. 40 İbrahim Kaş, Dk. 66 Koray (Beşiktaş), Dk. 88 Kuchuk (Sheriff )
KIRMIZI KART: Dk. 27 Mamah (Sheriff )
GOLLER: Dk. 57 ve 69 Bobo, Dk. 90 Koray

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm