Matias Delgado ve Rodrigo Tello parmak ısırttı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdürürken, kamp döneminin formda isimleri Delgado ve Tello, gösterdikleri performans ve attıkları gollerle göz doldurdu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turunda dün yapılan Rangers-Sheriff maçını izledikten sonra Andorra'dan İstanbul'a dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra 1'e 1 ve 2'ye 2 çift kale maç yapan futbolcular, antrenmanın sonunda yarım sahada çift kale maç oynadılar.

Sağlam, antrenman maçında futbolcularından topu kanatlara yaymalarını isterken, Delgado ve Tello, gösterdikleri performans ve attıkları gollerle göz doldurdu.

Antrenmana, kardeşinin düğünü için Sivas'a giden İbrahim Toraman ve 18 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Koray Şanlı katılmazken, sakatlıkları süren Burak, Mehmet Sedef, Gökhan Zan ve Nobre, takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Belindeki sakatlığı geçen kaleci Hakan ise takımla birlikte idmana çıktı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm