Bilyoner.Com Cup'ta yumruklar konuştu

Kartepe'de düzenlenen Bilyoner.Com Cup Futbol Turnuvası'nda oynanan Ç.Rizespor, Kayserispor maçında yumruklar konuştu.

Yeni sezon öncesi takımlar hazırlık çalışmalarını sürdürürken, pek çok takımın kamp için tercih ettiği Kartepe'de bulunan Lig TV'den Mustafa Öztoprak'ın haberine göre, Kocaeli'nin Maşukiye beldesindeki Kartepe Green Park Resort Otel'de düzenlenen Bilyoner.Com Cup Futbol Turnuvası'nda karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor-Kayserispor karşılaşmasında istenmeyen olaylar çıktı.

70. dakikaya kadar Çaykur Rizespor'un 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Kayserispor'un skoru 2-1'e taşımasının ardından Iglesias ile Enis arasında saha içerisinde başlayan tartışmaya yedek kulübelerindeki futbolcuların da katılımıyla olaylar bir anda kontrolden çıktı. Arbede esnasında karşı karşıya gelen Emre Toraman'ın Mehmet Topuz'a tokat atmasının ardından olaylar büyürken, her iki takımın teknik heyetiyle karşılıklı olarak görüşen hakemler karşılaşmayı tatil etti.

Olayların ardından Kayserispor soyunma odasına giderken, Ç. Rizespor takımı saha içerisinde jogging çalışması yaptı. Bu çalışma sırasında saha kenarına gelen Mehmet Topuz'un Emre Toraman'a "Seni otelde bekliyorum" demesi üzerine ortam yeniden gerilirken, Emre Toraman'ın da "Otelde odana geleceğim" dediği belirtildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm