Zinedine Zidane'dan Salih Uçan'a övgüler

Dünyaca ünlü iki eski yıldızdan Balack, Türk futbolunun büyümeye devam ettiğini söylerken, Zidane ise Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih'e övgüler yağdırdı...

Alman futbolunun önemli yıldızlarından Michael Ballack, Türk takımlarının Avrupa'daki başarısını yorumladı. Ballack, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa'da adından çokça söz ettirdiğini vurguladı. Bu seviyenin Türk futbolu açısından önemli bir başarı olduğuna değinen Ballack, "Türk futbolu büyümeye devam ediyor. Avrupa devlerinin mücadele ettiği liglerde süreklilik sağlamak büyük önem taşıyor" diye konuştu. Ballack Chelsea'de beraber oynadığı Drogba için ise, "Çok saygı duyduğum bir oyuncu. Türkiye'de rahat ettiğini düşünüyorum" dedi.


SALİH UÇAN ÖNEMLİ YERLERE GELEBİLİR

Fransız Milli Takımı, Real Madrid ve Juventus gibi takımlarla büyük başarılara imza atmış olan Zinedine Zidane Türkiye'de düzenlenecek U20 Dünya Şampiyonası öncesi Salih'e övgüler düzerek, "Salih Türkiye için önemli bir futbolcu. Çok yetenekli ve teknik. Aşama kaydetmeye devam ederse önemli yerlere gelebilir" şeklinde konuştu.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm