Samet Aybaba'nın yerine Arthur Zico plase Felix Magath

Beşiktaş Sportif Direktör olarak Önder Özen ile anlaştı. Özen, Fenerbahçe'deyken Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme başarısı yaşadığı Brezilyalı hoca Arthur Zico'nun göreve gelmesi için zemin hazırlıyor.  

Star Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi yer yerinden oynayacak! Siyah-Beyazlılar'ı zor günlerde teslim alan ve ligi 3. sırada bitirmeyi başaran Samet Aybaba ile yollar ayrılıyor. Aybaba'nın, Sportif Direktör görevine Önder Özen'in gelmesi ve ardından yeni hoca spekülasyonlarının sık sık gündeme gelmesinden oldukça gergin olduğu ve önümüzdeki hafta istifa edeceği öğrenildi. Yönetimin, Özen ile birlikte Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'ya kulübeyi emanet edeceği belirtildi.

Özen ile Zico, Fenerbahçe'de 2006-2008 yılları arasında görev almıştı. Beyaz Pele lakaplı ünlü hoca, Kanarya'da 1 kez lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynama başarıları yaşatmıştı. Zico, 2008 'de Özbekistan'ın Bunyodkor takımında, 2009'da CSKA Moskova, 2010'da Olympiakos ve 2011'de Irak Milli Takımı'nda görev almıştı. Kartal'ın yedekte tuttuğu hoca adaylarında ise başı Felix Magath çekiyor. Zico olmazsa ünlü Alman hocayla temasa geçilecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm