Real Madrid çıldırdı! Neymar'a 120 milyon euro!

Bu sezon hem La Liga hem Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Real Madrid büyük oynuyor. Los Galacticos, Barcelona'nın ön protokol yaptığı Neymar için 120 milyon euroyu gözden çıkardı

Avrupa’da transfer sezonu yaklaşırken rakamlar yine çaldırdı. İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesi ortaya müthiş bir iddia attı.

Haberde Real Madrid’in Barcelona ile ön protokol yapan Neymar’ı alabilmek için müthiş bir transfer operasyonuna girdiği ve 120 milyon euro gibi astronomik bir rakamı gözden çıkardığı öne sürüldü. Gazete, Los Galacticos’un Başkanı Florentino Perez’in iki nedenden dolayı Sambacı yıldızı çok istediğini yazdı. Perez’in hem Güney Amerika’nın şu anda en önemli oyuncusunu kadrosuna katmayı hem de ezeli rakibi Barça’ya dev bir çalım atmayı planladığı belirtildi. Florentino Perez’in bu transfer için 120 milyon euro ödemeyi düşündüğü bildirildi.


Bu ücretin 80 milyon eurosu Santos kulübüne gidecek. Neymar’ın Santos ile yaptığı ön kontrata göre başka bir takıma gitmesi halinde 40 milyon euro tazminat ödemesi gerekiyor. Eğer Neymar, Real’e ‘evet’ derse bu ücreti de Los Galacticos, Barcelona’ya verecek ve böylece İspanyol devinin kasasından bonservis bedeli olarak 120 milyon euro çıkacak.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm